Wie ben ik ?

Wie ben ik ?

Ik ben Corina Maaks, Permanent Make-up specialist en wenkbrauwstyliste.
Persoonlijke verzorging en make-up hebben altijd mijn interesses gehad.

Afgelopen jaren ben ik me gaan verdiepen in de Permanente make-up, oftewel PMU, waarmee je je gezicht voor langere tijd meer uitdrukking geeft.
Bovendien zie je er door PMU zelfs na het douchen, een flinke regenbui of een duik in het zwembad nog steeds netjes opgemaakt uit. Hoe fijn is dat?

Daarom ben ik met veel plezier en gedrevenheid de opleiding gaan volgen als Permanent Make-up Specialist aan de Nederlandse Academie voor PMU.

Ik ben opgeleid door Irma Hulsher, Irma is al sinds 1990 een autoriteit op het gebied van permanente make-up en heeft de Academie voor PMU opgericht. Irma werkt met de nieuwste technieken  en laat zich jaarlijks  wereldwijd bijscholen.

Om op de hoogte te blijven van deze laatste technieken volg ik regelmatig  masterclasses, ook ben ik geregistreerd bij de NSGP(Nederlandse Stichting voor Geregistreerde PMU specialisten).

In Maart 2017 heb ik PMU Studio Skin Art geopend welke gevestigd is in beauty shop Toute Fabiene aan het purmerplein 12 te Amsterdam.

Hier kunt u terecht voor wenkbrauwpigmentatie, het aanbrengen van een permanente eyeliner en wenkbrauwstyling (met of zonder verf). Ik gebruik hiervoor verschillende technieken, die aansluiten bij(de vorm van) uw gezicht.

Bent u geïnteresseerd, neem dan contact met me op. Ik luister graag naar uw wensen en streef, samen met u, dan naar het beste en mooiste resultaat!