Tepel tattoo

Tepel Tattoo

Een van de meest dankbare aspecten uit mijn vak is het medisch tatoeëren, dit is dan ook wat ik het liefst doe en waar mijn hart ligt.
Ik bied deze behandeling in mijn eigen praktijk aan tegen een kleine bijdrage!
De weg die de dames bewandeld hebben heeft zo’n enorme impact dat ik graag een steentje bij wil dragen aan het herstel van de borsten.

Tarief

Voor het tatoeëren van 1 tepel reken ik €100,-, voor het tatoeren van beide tepels €150,-.
Omdat het een “echte” tatoeage betreft ben ik ook in 90% van de gevallen met slechts 1 behandeling klaar.
Het kan altijd voorkomen dat een huid meer inkt bij de genezing afstoot op bijv een litteken, de nabehandeling is dan kosteloos.

Let op: Behandelingen worden bij mij nooit vergoed!

Ik wordt door zorgverzekeraars niet erkend als behandelaar (tatoeëren is een vrij beroep, ondanks mijn achtergrond).

Waarom bij mij?

Het verschil van behandeling in het ziekenhuis bij een verpleegkundige of arts, of schoonheidsspecialiste?

Bij de behandeling wordt gebruik gemaakt van een tattoo apparaat en tattoo inkt (deze zijn uiteraard veilig volgens de EU richtlijnen) zodat het resultaat langer, zo niet levenslang, mooi blijft.

Gemiddeld zijn er 1 of máximaal 2 behandelingen nodig, ik tatooeer (indien nodig) in 1 keer beide tepels, hiervoor hoeft u niet apart terug te komen.

Voor 1 tepel ben ik 30 min bezig, voor 2 tepels 45-60 minuten (neemt niet weg dat ik altijd 90 minuten inplan, het is geen lopende band werk en ik wil graag mijn tijd nemen om ook het verhaal te horen).

Ik tatooeer meer dan een rondje met een stip erin….ik streef naar een zo natuurlijk en zo écht mogelijk resultaat, dat betekent dus 3D; licht, schaduw, vaatjes, kliertjes, structuur en vlekjes. 

Voor mij niet zomaar een tepel maar een creatieve uitlaatklep, een kunst!